Så var Almedalsveckan 2017

Efter en lång vecka fylld med seminarier, utspel, mingel och tal summerar vi årets Almedalsvecka och tittar på vilka frågor, personer och ämnen som dominerat.

Så ska svenska företag överleva i den digitala konkurrensen

Svenska företag måste bli modigare och våga tänka nytt i sitt innovationsarbete. Det är några av slutsatserna från Dassault Systèmes seminarium om det svenska innovationsklimatet i Almedalen.

Höjdpunkter i Almedalen fredag 7/7

Almedalsveckan närmar sig sitt slut och vi har sammanställt några av höjdpunkterna under fredagen.

Sverigedemokraterna i Almedalen

Var femte svensk skulle rösta på Sverigedemokraterna om det var val i dag, vilket partiet förklarar med att det drivit frågor som ligger vanliga människor varmt om hjärtat.

Almedalspanelen: Stort engagemang och mycket kunskap

Ingrid Sannum på Essity summerar sina intryck från årets Almedalsvecka.

Höjdpunkter i Almedalen torsdag 6/7

På torsdagen har Almedalsveckan visserligen passerat toppen gällande antal evenemang och mingel. Samtidigt finns det mycket kvar att se och göra och förhoppningsvis mer plats i tälten.

Mingelexperten: Så blir du en proffsminglare på fem steg

Seminarier och debatter i all ära men för många Almedalsbesökare är det framförallt minglandet och nätverkandet som är veckans stora behållning. Almedalen.se frågade vår egen mingelexpert, Johan Lilljebjörn, hur man ska tänka för att bli en proffsminglare.

Här bryts tystnaden om folksjukdomen

Genom politiskt ledarskap ska tystnaden kring inkontinens brytas och kompetensen inom inkontinensvården lyftas. Det är några av slutsatserna från det rundabordssamtal om inkontinensvård som Essity anordnade på tisdagsmorgonen i Almedalen.

Almedalspanelen: Lugnare än förra året

Lanseringen av det elektriska och självkörande fordonet T-pod har varit den stora höjdpunkten på en annars lugn vecka för Einrides vd Robert Falck.

Höjdpunkter i Almedalen onsdag 5/7

Onsdagen utgör på många sätt själva höjdpunkten under Almedalsveckan. Under dagen anordnas över 1 000 olika evenemang, landets största parti har sin dag och den absolut största festen under Almedalsveckan avrundar dagen och natten. Kort och gott finns det något för alla om man bara vet vad man ska leta efter.