Alla inlägg i denna kategorin kommer att visas upp även i sidhuvudet.

Så var Almedalsveckan 2017

Efter en lång vecka fylld med seminarier, utspel, mingel och tal summerar vi årets Almedalsvecka och tittar på vilka frågor, personer och ämnen som dominerat.

Så ska svenska företag överleva i den digitala konkurrensen

Svenska företag måste bli modigare och våga tänka nytt i sitt innovationsarbete. Det är några av slutsatserna från Dassault Systèmes seminarium om det svenska innovationsklimatet i Almedalen.

Höjdpunkter i Almedalen fredag 7/7

Almedalsveckan närmar sig sitt slut och vi har sammanställt några av höjdpunkterna under fredagen.

Höjdpunkter i Almedalen torsdag 6/7

På torsdagen har Almedalsveckan visserligen passerat toppen gällande antal evenemang och mingel. Samtidigt finns det mycket kvar att se och göra och förhoppningsvis mer plats i tälten.

Mingelexperten: Så blir du en proffsminglare på fem steg

Seminarier och debatter i all ära men för många Almedalsbesökare är det framförallt minglandet och nätverkandet som är veckans stora behållning. Almedalen.se frågade vår egen mingelexpert, Johan Lilljebjörn, hur man ska tänka för att bli en proffsminglare.

Almedalspanelen: Lugnare än förra året

Lanseringen av det elektriska och självkörande fordonet T-pod har varit den stora höjdpunkten på en annars lugn vecka för Einrides vd Robert Falck.

Höjdpunkter i Almedalen onsdag 5/7

Onsdagen utgör på många sätt själva höjdpunkten under Almedalsveckan. Under dagen anordnas över 1 000 olika evenemang, landets största parti har sin dag och den absolut största festen under Almedalsveckan avrundar dagen och natten. Kort och gott finns det något för alla om man bara vet vad man ska leta efter.

Annie Lööf talade om kampen mot utanförskap

Kampen mot utanförskap fick stort fokus när Centerpartiets ledare Annie Lööf på tisdagen höll tal på stora scenen i Almedalen. Temat för talet var ”det bortglömda Sverige” och statsministern Stefan Löfven blev ett fokus för kritiken.

Här är de mest googlade frågorna om Almedalen

Nazister, mediahus och mingel. Det är några av de ämnen kopplade till årets Almedalsvecka som vi frågor Google om mest.

Så blir Centerpartiets vecka i Almedalen 2017

Annie Lööfs personliga popularitet har givit hennes parti en rejäl opinionsskjuts det senaste halvåret. Samtidigt så går övriga Allianspartier trögt och frågor om samarbetets framtid har börjat dyka upp. Frågan är därför om centerledaren kommer få prata mest om sin egen politik eller om samarbetets framtid?