Arcticus Systems gör realtid förutsägbar

Med sina forskningsbaserade produkter säkrar och certiferar Arcticus Systems mjukvara i inbyggda system. Genom att matematiskt analysera och syntetisera konstruktionen av inbyggda system, kortas testtiden samt garanterar kvaliteten av mjukvaran avsevärt.

Att traditionellt verifera och certifera mjukvara i realtidssystem är tiskrävande. Vår nisch är att erbjuda metodik och verktyg för formell analys av mjukvaruintensiva komplexa system där säkerhetskritiska funktioner ska utföras vid rätt tidpunkt oavsett systemets tillstånd. Med hjälp av våra Rubus-produkter kan kunden analysera mjukvarukonstruktionens realtidsegenskaper.

Rubus-produkterna, som är certiferade enligt ISO 26262 ASIL D, baseras på state of the art-teknik utvecklat i samarbete med forskare från Mälardalens Högskola som har och har haft stor betydelse vid utvecklingen av produkterna. Vi är en viktig brygga mellan akademin och industrin. Vi implementerar deras forskningsresultat i våra verktyg och levererar till våra kunder. Tack vare våra forskningssamarbeten i nationella projekt (KK,VR, VINNOVA) och internationella projekt (ARTEMIS, ITEA3) ligger vi i frontlinjen inom detta område.

Läs mer på: www.arcticus-systems.com

 

Hitta rätt i Almedalen
med vår nya app!
Almedalen.se

Ladda ned den officiella eventlistan

All information på ett ställe

Skapa ett eget schema

Hitta alla event på kartan

Prova webbversion Created with Sketch.