Bokningstjänsten som ökar tillgängligheten inom svensk tandvård

Tandläkare.se är en etablerad bokningstjänst som varje år hjälper tiotusentals kunder hitta en tandläkare. Genom att göra information och priser tillgängliga för alla öppnas tandvården upp så att du som kund får den behandling du behöver på en tid och plats som passar dig.

Hitta tandläkare nära dig

Vad du än har för behov finns en tandläkare som passar dig på tandläkare.se.

Har du nyss flyttat? Med hjälp av kartan kan du enkelt söka efter en tandläkare i ditt nya område. Kartan är också hjälpsam om transport är ett problem och du har behov av en tandläkare så nära som möjligt.

Är du i akut behov av tandläkare? Du kan snabbt och enkelt hitta sista minuten tider på tandläkare.se.

Har du haft samma tandläkare i flera år och vill pröva en ny? Då kan du söka efter tandläkare med erbjudanden för nya kunder eller för en behandling du behöver.

Bilder från kliniken och omdömen från tidigare patienter hjälper dig göra en första bedömning av tandläkaren för att sedan boka en tid eller kontakta kliniken.

Fler valmöjligheter ger bättre priser

Dynamisk prissättning blir allt vanligare för till exempel konsertbiljetter eller tågresor men samma tänk har man inte haft inom vården.

Eftersom tandläkare.se åskådliggör fler valmöjligheter inom tandvården sätter det större press på kliniker att erbjuda attraktiva priser till dig som kund.

Till exempel kan tandläkare erbjuda lägre priser vid vissa klockslag som är mindre attraktiva. Även avbokade tider kan bli sista-minuten erbjudanden för dig som är flexibel.

Är du beredd att resa lite längre för en speciell behandling eller ett bra pris finns ett stort urval av tandläkare och erbjudanden att välja mellan över hela Sverige.

Det är både miljö- och kostnadsmässigt effektivt och gagnar både dig som kund och tandläkaren som får dig som patient.

Besök tandläkare.se och boka din nästa tandläkartid! 

Presenteras av

Tandläkare.se är en bokningstjänst som hjälper dig att hitta och boka en tandläkartid som passar dig.

Sök efter tandläkare:

-nära dig

-med erbjudanden

-med lediga tider när det passar dig

Besök tandläkare.se 

Hitta rätt i Almedalen
med vår nya app!
Almedalen.se

Ladda ned den officiella eventlistan

All information på ett ställe

Skapa ett eget schema

Hitta alla event på kartan

Prova webbversion Created with Sketch.