Hållbart bilägande när grannen kör bilen

En bil står stilla i genomsnitt 98% av tiden. Genom att dela bilen när den annars skulle stått stilla sparar vi på våra egna och planetens resurser.

Allt fler svenskar hyr ut bilen och tjänar extra pengar på kuppen. GoMore är bildelningsföretaget med vision om att förändra den traditionella bilanvändningen.

Via GoMore kan du hyra ut din bil till någon i närområdet och enkelt tjäna extra pengar. GoMore handlar det praktiska som betalning, hyreskontrakt och full försäkring under hyresperioden.

GoMore är idag etablerad i fem länder med 2,5 miljoner användare globalt. På den svenska marknaden har privat biluthyrning snabbt vunnit popularitet.

– Just nu har vi en tillväxt på 100 procent i storstäderna vilket visar att svenskarna börjar dela sig. Allt fler ser vikten av en hållbar ägande, säger Klara Bergkvist, marknadschef Sverige.

I Sverige finns i genomsnitt 477 bilar per 1 000 invånare. Det vill säga drygt 21 000 bilar totalt bara för Almedalens 45 000 besökare. Samtidigt ökar bilträngseln i städerna och bilarna används inte till sin fulla potential. Med bildelning, vi använder våra resurser hållbart, ekonomiskt och socialt. Vad gör din bil just nu?

Läs mer på:
www.gomore.se

Ladda ner vår app
på App Store eller Google play

Följ oss på Facebook: 
www.facebook.com/GoMore.se