Nu börjar uppladdningen för Almedalen 2015

Almedalsveckan är visserligen fem månader bort men för den som vill göra ett avtryck under årets viktigaste politiska vecka börjar det bli hög tid att planera sina aktiviteter och boka lokaler och boende. Från och med 2 mars öppnar också det officiella evenemangsprogrammet för ansökningar.

Sedan Olof Palmes första Almedalstal för över 40 år sedan har Almedalsveckan växt till en av årets politiska höjdpunkter och den fortsätter bara att växa. Årets Almedalsvecka blir till exempel en dag längre än förra året. Almedlasveckan infaller som vanligt vecka 27, alltså 28 juni – 5 juli men nytt för i år är att även Feministiskt initiativ kommer få en egen dag 6 juni, alltså dagen efter den officiella Almedalsveckan.

Partiernas dagar under Almedalsveckan är bestämda enligt ett rullande schema och i år är det centerpartiet som drar igång det hela söndag 28 juni. Efter de kommer Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Vänsterpartiet, och till sist Folkpartiet.

För den som vill vara på plats och påverka genom att anordna evenemang eller seminarier så öppnar Almedalsveckans officiella program portarna för registrering den 2 mars. Minst lika viktigt som att registrera sina evenemang är det att se till att boka lokaler och boende eftersom lediga rum i Visby går åt snabbt när Almedalsveckan närmar sig.

Hitta rätt i Almedalen
med vår nya app!
Almedalen.se

Ladda ned den officiella eventlistan

All information på ett ställe

Skapa ett eget schema

Hitta alla event på kartan

Prova webbversion Created with Sketch.