Scandic startar Pop-up-hotell

Varför åka till ett hotell när hotellet kan komma till dig? Under Almedalsveckan visar hotellkedjan Scandic upp sin senaste satsning, ett mobilt hotellrum som agerar expressmötesrum under politikerveckan.

Scandic To Go heter det helt nya hotellkonceptet som består av två hotellrum på vardera 18 kvadratmeter, två bäddar, fritt wifi och luftkonditionering som kan placeras precis var du vill. Under sommaren kommer de två flyttbara hotellrummen, som faktiskt är de första hotellfastigheter som Scandic äger, vara på turné runt om i landet och vara tillgängliga för bokning för den som behöver ett hotellrum där inga finns att tillgå. Exempelvis kommer hotellet göra framträdanden på Kolmården Hasslö i Karlskrona skärgård, på Djurgården i Stockholm och I det norska fjordlandskapet. Tanken med konceptet är enligt Scandic Hotels att erbjuda en unik hotellupplevelse i en annorlunda miljö och miljön får du som sagt välja helt själv.

Som uppvärmning till sin sommarturné står nu det ena av de två hotellrummen vid Kallbadhuset i Visby för att agera expressmötesrum under Almedalsveckan. Det blir en kostnadsfri oas för den som behöver ett lugnt mötesrum, en stabil wifi-uppkoppling, en varm dusch eller bara en timmes paus från det hårda minglandet.

Är du sugen på att testa?

Boka på scandichotels.se/to-go/Events/almedalen eller kom förbi och ta en drop-in-tid.

Hitta rätt i Almedalen
med vår nya app!
Almedalen.se

Ladda ned den officiella eventlistan

All information på ett ställe

Skapa ett eget schema

Hitta alla event på kartan

Prova webbversion Created with Sketch.